In dertien wedstrijden boekten de dames van VC Kalken tien overwinningen, wat hen op dit moment een vierde plaats oplevert. Na een vrij weekend moeten ze zondag aan de slag tegen DVC Eksaarde.

Renske Imschoot (VC Kalken dames).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hopen na het vrije weekend ons zelfde niveau te halen dan daarvoor” aldus Renske Imschoot. “We onderschatten geen enkele tegenstander, want elke wedstrijd moet gespeeld worden. Na onze talrijke zeges tegen onder andere Panda’s Lokeren, die op de tweede plaats staan, zitten we in een goeie flow. Uiteraard hopen we die in de resterende wedstrijden te kunnen vasthouden.”

“We staan op dit moment op de vierde plaats, maar met nog vijf wedstrijden te gaan ambiëren we tegen het eind van het seizoen toch de top drie. Met onze tien overwinningen, denk ik dat we als team tevreden mogen zijn met datgene dat we al gerealiseerd hebben. Jammer genoeg is dit gepaard gegaan met diverse blessures.”

“We vormen een hecht team, dat voor elkaar door het vuur gaat en zich overal doorslaat. Het spreekt voor zich dat we van plan zijn om dit te blijven verder doen. Als co-kapitein ben ik alvast heel trots op het team.”

Volleybal – Promo 2 (M) – VC Kalken dames