Op zes speeldagen voor het reguliere einde van het seizoen blijft de strijd voor een top vijf plaats razend spannend.  SV Blauw Wit moest de voorbije speeldag vrede nemen met een 1-1 gelijkspel tegen HRS Haasdonk B. In de Schoolstraat waren ze daar niet echt tevreden mee. Zaterdagavond wacht de ex-scheepsbouwers, met de uitwedstrijd tegen Svelta Melsele B, alweer een zware opdracht.

Doelman Robbin Seghers (SV Blauw Wit Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat we tegen Haasdonk B misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld hebben” luidt het bij doelman Robbin Seghers. “Er zat absoluut meer in dan een gelijkspel. Gedurende zeventig van de negentig minuten waren we in het spel de betere ploeg. We dwongen ook de nodige kansen af, alleen vergaten we die af te werken. Toch ook wel een pluim naar de doelman van Haasdonk, die een zeer goede partij gespeeld heeft. Zelf hebben we zo goed als geen enkele kans weggegeven,. En zoals dikwijls gaat in het voetbal kregen we het deksel op neus, wat niet wegneemt dat het doelpunt van de bezoekers heel mooi werd afgewerkt door Siali, op een assist van Onana.”

“Op Melsele B staat ons zaterdag opnieuw een zware klus te wachten. We moeten aan de bak tegen een heel jong en energieke tegenstander. In eigen huis hebben we tegen hen met 3-2 gewonnen. Uiteraard spelen we elke match om te winnen, dat is nu niet anders.”

“Op zes wedstrijden voor het einde ligt alles nog open. Het is zelfs zo dat alle ploegen in de top zes nog kampioen kunnen worden. Ik denk dat er op dit ogenblik geen enkele andere reeks is waar het zo spannend is. Uiteraard heeft Klinge het voordeel, zij hebben alles in eigen handen om de titel binnen te halen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SV Blauw Wit Temse