Na een voetbalvrij weekend staat zondag de derby tussen E. Zele en SK Berlare op het programma. In de heenronde trok Berlare aan het langs eind, bij Zele wil men er alvast alles aan doen om het seizoen in schoonheid af te sluiten.

Yassin Badi (E. Zele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Na het vrije weekend zijn we blij dat we weer kunnen voetballen zondag” stelt Yassin Badi. “Een derby tegen Berlare zorgt inderdaad voor iets meer spanning. Een bijkomend leuk detail is dat ik tegen mijn ex-trainer van bij Lochristi speel.”

“Ik verwacht een open wedstrijd met twee ploegen die er vol voor zullen gaan en er alles zullen aan doen om mooi voetbal te brengen. Er is bovendien in de loop van het seizoen  gebleken dat we thuis toch altijd wat meer kunnen. Dit gegeven geeft ons wel vertrouwen.”

“Dit seizoen was er eentje met ups & downs, zowel op als naast het veld. De financiële strubbelingen waar E. Zele mee kampt waren voor de spelersgroep een donderslag bij heldere hemel. We hebben toen de hoofden bij elkaar gestoken en besloten om tot de laatste speeldag alles te geven. Als nieuweling kan ik echt zeggen dat zulk een goede groep eerder zeldzaam is.”

“Als ik terugblik op het seizoen dat is inderdaad een elfde plaats lager dan datgene dat wij ambieerden. We gaan er absoluut alles aan doen om in de laatste drie wedstrijden nog enkele plaatsjes op te schuiven.”

“Voor velen stopt na dit seizoen een jarenlang verhaal bij Eendracht Zele. Een reden temeer om er alles aan te doen om de competitie en een woelig jaar knallend af te sluiten. Hopelijk kunnen we zondag deze reeks starten met de steun van onze supporters.”

“Ter info kan ik je nog meegeven dat ik volgend seizoen in eerste provinciale bij Denderhoutem speel.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – E. Zele