2P C Voetbal – SK Kallo: Williams Nyarko en Gilles Van Landeghem komen terug uit schorsing. Saifo Boughza is twijfelachtig. Milan Staut wordt tweede doelman na enkelbreuk van Lennert Braem.

2P C Voetbal – H. Sinaai: Cis Vercouteren (werk) en Marco de Pauw (geschorst) zijn niet inzetbaar

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Jens Mathijssens kampt met een enkelblessure. Fonteyn is onzeker. Ben Lardenoit en Milan Maes zijn ziek.

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: Yorick Behiels is afwezig omwille van communiefeest. Glenn De Keyzer is afwezig omwille van een trouwfeest. David Rufai is onzeker wegens ziekte.

2P C Voetbal – White Boys: Dries Noens is geschorst.

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Mounir Kissami, Wout De Bruyn, Robby Van Hamel zijn geblesseerd.

2P C Voetbal – SK Grembergen: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Van Spittael, Tachelet en De Saegher komen dit seizoen niet in actie. Laacheri, N Dom en De Roover zijn geelgeschorst. De Smit is twijfelachtig.

2P C Voetbal – Heikant Zele: Lardenoit en Vinnie Frans zijn niet inzetbaar

2P C Voetbal – SK Kemzeke: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Piessens begint aan loopwerk. Buelens (pubalgie), Wout Geysels heeft een breukje in het kuitbeen, voor hem zit het seizoen erop.Yeno Meert heeft gekneusde ribben en is niet inzetbaar. Van Damme en Van Mieghem zijn geschorst. Goossens en Vermeren zijn met vakantie.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Ridwan Gyselinck en Birger Dutoit zijn niet inzetbaar. Jarne D’Hooghe is geschorst.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Victor Marin (scheurtje in meniscus) zijn seizoen zit erop. Lander Van den Bossche, Lowie De Mulder, Jens Vandevijver en Emiel Weyers zijn nog onzeker. Jelle Michelet en Arno Van Puyvelde zijn geschorst.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: Tars Noteboom is geschorst

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Chahid Bezzahi is geschorst

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Pierre Schreurs (enkel), Gianny Schockaert, Yannick Boone en Dante blijven out.