3P Voetbal – VKS Hamme- Zogge: Kristof D’heer is geel geschorst

3P Voetbal – Robur: iedereen is inzetbaar

3P Voetbal – FC Hoogeinde: Brent Beck is geschorst. Nordin Baeyens (hamstring) is geblesseerd

3P Voetbal – SVE Bazel: Vermeiren (communie) is niet inzetbaar. Segers, Demeuricy en Maes zijn geschorst. De Bruyn en Verbert zijn twijfelachtig. Mariman heeft lichte hersenschudding, het is nog even afwachten of hij speelklaar geraakt. Enkele beloften krijgen hun kans.

3P Voetbal – FC Bosdam: Quinten Bosman en Frederik Van Hoorde (werk) zijn niet inzetbaar

3P Voetbal – FC Baasrode: iedereen is inzetbaar, enkel doelman Joeri De Klerck is nog twijfelachtig

3P Voetbal – FC Eksaarde: Jelle Volckeryck, Pelle Knapen, Sven De Backer,Tjork Vispoel zijn geblesseerd. Senne De Backer is op verlof en Arthur Everaert is geschorst.

3P Voetbal – HRS Haasdonk B: Lohengrin De Deurwaarder (knieblessure), Quinten Robert (knieblessure) en Brent Maes (knieblessure) zijn geblesseerd. Robbe Vercauteren is geschorst. Kay Mahieu is met vakantie.

3P Voetbal – KAV Dendermonde: Ruben Decoene is geschorst. Maikel Van Stichel (scheur), Jorden de Batselier en Xander Decoene zijn geblesseerd. Finidi is op reis.

3P Voetbal – KSK Klinge: iedereen is inzetbaar

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Lander Dhooghe is geschorst

3P Voetbal – SV Blauw Wit Temse: Van Hiel is geschorst. Van Isterdael is met vakantie. Ketels is nog steeds gekwetst. Weyn en Verhelst zijn nog onzeker.

3P Voetbal – KOFC Rupelmonde: Kenny van Havere is geblesseerd

3P Voetbal – Svelta Melsele B: Timon Malfroy, Milan Staes, Jarne De Caluwé en Norick De Cleene zijn niet inzetbaar.

3P Voetbal – FC Sint-Niklaas: Hannes Moyaert is op reis. Quinten Rousseau en Cedric Daele zijn geblesseerd. Benali (familiale omstandigheden) is niet inzetbaar