In tweede afdeling B heeft FC Lebbeke alles nog in eigen handen. De Lebbekenaars speelden vorig weekend 2-2 gelijk tegen de City Pirates. Morgen maken ze de verplaatsing naar Limburg om het daar op te nemen tegen het nummer drie Belisia Bilzen.

Yentl Van de Velde (FC Lebbeke). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik kijk met een dubbel gevoel terug op de wedstrijd tegen City Pirates” klinkt het bij Yentl Van de Velde. “Als je ziet wat de ploegen onder ons doen, dan is het inderdaad niet slecht dat we toch nog een punt uit de brand hebben gesleept. Drie punten had natuurlijk een heel ander verhaal geweest.”

“Via Mike De Pauw kwamen we terecht 1-0 voor. Na de rust zijn we te zwak uit de kleedkamers gekomen waardoor we 1-2 achter kwamen. Daarna hebben we dan alles op alles gezet om toch nog een punt te pakken. Dit is ons ook gelukt met een doelpunt van Klaas De Rock.”

“Morgen reizen we inderdaad naar Bilzen, wat zeker geen gemakkelijk uitwedstrijd is. Voor ons is het alles of niets, iedereen zal topfit moeten zijn om daar punten te gaan rapen. Het is inderdaad bijzonder spannend in de strijd voor het behoud. We moeten zeker niet naar de andere ploegen kijken, enkel naar onszelf. We hebben alles nog in eigen handen. Winnen betekent sowieso het behoud in tweede nationale. We weten dus wat ons te doen staat.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke