Na de net gemiste promotie naar derde provinciale vertrekt HRS Haasdonk B als één van de titelkandidaten naar de competitie. De ploeg is gevoelig versterkt en onderstreept hiermee zijn ambities. T1 Ken Van Roy doet er echter alles aan om de druk weg te houden en schuift Blauw Wit Temse naar voor als voornaamste kanshebber op het hoogste schavot. Op de eerste speeldag wonnen de Haasdonkenaars met 3-1 in eigen huis van Hoogeinde. Het voorbije weekend versloeg het de buren van Bosdam Beveren met 1-3.

Ken Van Roy (HRS Haasdonk B). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Op Bosdam was het een gesloten derby met bij wijlen stevige duels” analyseert Ken Van Roy. “We wilden deze match absoluut winnen, we hadden namelijk nog iets recht te zetten van vorig seizoen. Toen we op het einde, via Stef Behiels, met de 1-3 de wedstrijd definitief beslisten was de ontlading bij iedereen enorm groot.”

“Nadat vorig seizoen in de eindronde de promotie ons in extremis uit handen glipte, zijn we dit seizoen gestart met veel ambitie” luidt het bij Ken Van Roy. “Onze kern is inderdaad versterkt met een aantal gerichte transfers. Dat neemt niet weg dat voor mij Blauw Wit Temse de titelkandidaat bij uitstek is. We bekijken het van week tot week, te beginnen met volgende week waar we het opnemen tegen SVH Waasmunster. Ik hoop alleszins dat we op ons elan kunnen verder bouwen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B