De grensjongens van KSK Klinge boekten op het veld van Rupelmonde hun tweede gelijkspel op rij. In de tussenperiode haalde het Sven Van Acker binnen. Die was op Rupelmonde meteen goed voor twee doelpunten. Volgend weekend staan ze voor de moeilijke uitwedstrijd tegen VKS Hamme-Zogge.

KSK Klinge logo. Copyright: RV

“Het doet altijd deugd als je in een competitiewedstrijd tweemaal kunt scoren” aldus Sven Van Acker. “Na een jaar niet te hebben gevoetbald sta ik nog altijd niet waar ik in mijn periode bij Haasdonk stond. Gelukkig gaat het steeds beter en beter. Ik vind het wel jammer dat die goals ons geen drie punten opleveren. Het is nu twee weken op rij dat we op het einde van de wedstrijd een voorsprong uit onze handen laten glippen. Hierdoor is onze start, met twee op zes, niet echt geweldig.”

“Met de match op Hamme-Zogge trekken we zaterdag naar één van de titelkandidaten” klinkt het bij Sven Van Acker. “Dit is een match waar wij het spel niet moeten maken, aangezien de thuisploeg favoriet is. Elke match moet gespeeld worden, in voetbal is alles mogelijk. Op de counter kunnen we zeker en vast gevaarlijk zijn.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KSK Klinge