Na het verlies van vorige week tegen Dendermonde heeft Robur zondag zwaar uitgehaald tegen SKL Doorslaar B. De wedstrijd eindigde met 3-6 cijfers, al werd het duel pas echt beslecht in de slotfase van de wedstrijd. Zondag is Robur gastheer voor SK Wachtebeke. We vroegen Yannick Permentier, maker van twee goals, om zijn reactie.

Yannick Permentier (KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Als je pas op het einde van de wedstrijd afstand kan nemen van de tegenstander dan is ‘zwaar uitgehaald’ veel gezegd” aldus Yannick ¨Permentier. “We waren absoluut de betere ploegen en hadden ook de meeste kansen. Als we na een halfuur 0-3 hadden voorgestaan dan had niemand daar iets op kunnen zeggen. Het ontbrak ons echter aan efficiëntie.”

“Uiteindelijk wisten we dan de 0-1 te maken, maar de 0-2 bleef uit niettegenstaande enkele kansen. Je weet dat, als je het in het voetbal niet afmaakt, je het deksel op de neus kunt krijgen. Dat is exact wat gebeurd is. Omdat we na onze doelpunten niet scherp genoeg waren hebben we Doorslaar B telkens opnieuw in de match laten komen. Toen het 3-3 stond hebben we uiteindelijk afstand kunnen nemen omdat we conditioneler sterker waren.”

“Nu volgt met Wachtebeke een ploeg die ik niet zo goed ken. Ik heb wel gezien dat ze een zes op zes gepakt hebben, tegen ondermeer Eksaarde. Dat is toch een ploeg die ik hoog inschat en waartegen we het zelf elk jaar moeilijk hebben. We gaan zeker op onze hoede moeten zijn en elke kans die we krijgen moeten afmaken. Om deze match tot een goed einde te brengen, gaan we zoals steeds uit van onze eigen sterkte.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Robur