Vrijdagavond om 21.30u ontvangt ARB Hamme in eigen huis FT Charleroi. Na het verlies, van twee weken geleden, tegen FT Antwerpen willen de Wuitens er alles aan doen om de punten thuis te houden. Na vier speeldagen staan beide teams in de middenmoot en tellen zes punten.

Coach Kristof Vermeir en FP ARB Hamme ontvangen vrijdag FT Charleroi. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Ik denk dat we na vier matchen staan waar we moeten staan” stelt Kristof Vermeir. “Dat neemt niet weg dat het drie punten meer had moeten zijn. Een ARB Hamme op niveau moet kunnen winnen van Moeskroen. Dat deden we echter niet, het werd een 5-4 nederlaag.”

“Met FT Antwerpen en Sporting Anderlecht zijn de top twee ploegen nu reeds bekend” gaat Kristof Vermeir verder. “Zij steken er logischerwijze bovenuit. Alles wat daaronder komt is volgens mij aan elkaar gewaagd. We willen graag vlot meedraaien in het blok vlak achter die top twee. Dat blok bestaat uit een zestal clubs. Eén daarvan is Charleroi, een toch wel gerenommeerde club in het Belgisch futsal. We mogen ons vrijdag dan ook verwachten aan een kwalitatieve, sterke tegenstander. We zullen dan ook top moeten zijn tegen hen om de drie punten thuis te houden. Maar in futsal is alles mogelijk.”

Zaalvoetbal – 1ste nationale Futsal (M) – ARB Hamme