Op het veld van Zeveren Sportief kwam SK Berlare al na enkele minuten op voorsprong. Het was Jens Vandenhende die, van op de stip, voor de 0-1 zorgde. In de tweede helft wist de thuisploeg een strafschop om te zetten, zodat deze wedstrijd op een 1-1 gelijkspel eindigde. Volgende week ontvangt Berlare streekgenoot HRS Haasdonk voor een duel tussen twee ploegen uit de buik van het klassement.

Jens Vandenhende (SK Berlare).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Eigenlijk stonden we tegen de gang van het spel in bij de rust 0-1 voor, dankzij een penalty van mezelf” klinkt het bij Jens Vandenhende. “In de tweede helft hadden we de wedstrijd beter onder controle, jammer genoeg lukte het ons niet om de 0-2 te scoren. Zo belandde een kopbal van mezelf op de lat. Daarna kreeg de thuisploeg nog een strafschop, voor een fout die eigenlijk net buiten de 16m werd gemaakt. Het gevolg was dat we het deksel op de neus kregen en het 1-1 stond. Diep in de wedstrijd belandde dan nog een afgeweken bal van ons op de paal. Eerlijk gezegd vond ik het al bij al een terecht gelijkspel.”

“Volgende week spelen we met Haasdonk tegen een volgens mij een iet of wat gelijkwaardige tegenstander. Ik vermoed dat het resultaat zal afhangen van details. Ik hoop dat we na onze één op zes thuis kunnen herpakken.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare