In het duel tussen KSK Grembergen en KJV Kruibeke lukte Seppe Van Gucht al in de tweede minuut de openingstreffer. In het begin van de tweede helft zorgde Robin De Vleeschouwer ervoor dat de bezoekers terug op gelijke hoogte kwamen. Met nog twintig minuten te gaan bezorgde Delano Van Houts Grembergen de 2-1 overwinning en meteen ook de drie punten.

Logo KSK Grembergen (RV).

“We hebben zondag tegen KJV Kruibeke een collectief sterke prestatie neergezet” aldus Delano Van Houts. “Bovendien trokken we hierbij aan het langste eind, waardoor we drie punten mogen bijtellen bij ons puntentotaal. We zijn dan ook zeer tevreden dat we hierdoor de top vijf binnen komen.”

“Ik ben vooral blij dat we ons, na het puntenverlies tegen White Boys en KV Sint-Gillis, hebben herpakt. Zondag maken we de verplaatsing naar SK Kemzeke, een ploeg waartegen we in de heenronde met 2-0 hebben van gewonnen. We mogen onze tegenstander absoluut niet onderschatten, we hopen alvast de winterstop op een mooie manier in te gaan.”

“We zijn zeker tevreden met onze vijfde plaats, al hadden we misschien we iets steviger in de top vijf kunnen staan. We bekijken het wedstrijd na wedstrijd.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen