Op de eerste wedstrijddag na de winterstop heeft BBC Panters Baasrode de duimen moeten leggen tegen BBC Houtem. Dat was alvast een zware teleurstelling voor Panters, dat de Beker van Oost-Vlaanderen met stip had aangevinkt. Veel tijd om te treuren is er niet want vanavond krijgen ze het bezoek van leider Falco Gent B.

Warre Baert (BBC Panters Baasrode A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“De bekerwedstrijd tegen Houtem hebben we zelf uit handen gegeven” klinkt het ontgoocheld bij Warre Baert. “Na een goede eerste helft lukte het ons niet om hetzelfde te doen in de tweede helft. Voornamelijk in het laatste quarter stortte de defensie in en er werd niet goed meer gebasket. Dat is toch wel een zware teleurstelling want we hadden onze zinnen wel op deze beker gezet.”

‘Vanavond staat met de match tegen leider Falco B inderdaad een belangrijke wedstrijd op het programma. We gaan er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen, voornamelijk omdat we dan weer iets dichter staan bij die top vier. Collectief basketbal zal enorm belangrijk zijn om die felbegeerde overwinning binnen te halen.”

Basketbal – 2de landelijke  (M) – BBC Panters Baasrode