Steven Verdoorent is aan zijn laatste matchen bezig als actieve voetballer. Hij won zaterdag met PD Kruibeke met 6-2 van FC Sint-Niklaas en tekende zelf het laatste doelpunt aan.

Steven Verdoorent (PD Kruibeke). Foto: RV.

“Voor ons was dit één van de beste wedstrijden van het seizoen” stelt Steven Verdoorent. “Bijna alles lukte, na tien minuten wedstrijd stond het al 2-0. Dat neemt niet weg dat Belsele zelfs met tien man gevaarlijk bleef. Wij werkten aan bijna 100% af en hebben zo een ruime overwinning binnengehaald.”

“In de heenwedstrijd was Belsele een klasse te sterk, wij waren dan ook extra gemotiveerd om iets recht te zetten. Onze volgende match is tegen VOS en uiteraard gaan we dan terug vol voor de overwinning. De sfeer is de club is super en onze beste supporters zijn onze jeugd van de U15. Elke thuismatch zorgen zij voor extra sfeer en dat geeft ons vertrouwen.”

“Onafhankelijk van het klassement is ons doel vijftig punten, we zien wel. Voor mij persoonlijk is dit mijn laatste seizoen, het is mooi geweest na twintig jaar. Een mooier seizoen om te stoppen gaat er niet meer komen, mijn goal zaterdag was dan ook een perfecte afsluiter. Mijn zoon speelt bij de U9 van PDK. Ik ga daar zoveel mogelijk helpen, maar wel op de achtergrond. Een rol als jeugdtrainer is nog niet voor mij.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke