Na twintig wedstrijden bekleedt SK Berlare momenteel de vierde plaats. Het voorbije weekend won het met 3-0 van Zeveren Sportief, met doelpunten van Jens Vandenhende en Damir Agushev (2). We blikten even terug met deze laatste.

Damir Agushev (SK Berlare).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Met twee doelpunten en een assist was dit een deugddoende overwinning” aldus Damir Agushev. “Ik vond onze zowel in de eerste als in de tweede helft zeer dominant. We waren de betere ploeg, maar jammer genoeg misten we in de eerste helft een aantal kansen waardoor we met een 0-0 stand de rust ingingen.”

“Tijdens de pauze gaven zowel onze coach als de medespelers ons mee dat we geduldig moesten blijven opbouwen en dat die goal ongetwijfeld ging vallen. Ik had er zelf ook alle vertrouwen in en dat werd ook bevestigd zodat we de drie punten in Berlare konden houden.”

“Hopelijk ben ikzelf ook terug vertrokken want dit seizoen kende ik toch wel een slechte start, met een blessure waardoor ik lange tijd out was. Ik hoop terug vertrokken te zijn zodat ik mijn statistieken kan verbeteren. Ik ben ook dankbaar voor de steun die ik elke week krijg van de coach en de medespelers. We zijn een heel hechte groep die mentaal super sterk is en die alles doen voor elkaar.”

“Komend weekend ontvangen we Drongen, dat toch wel aan een heel sterk seizoen bezig is. Ik hou het hoofd koel en maak mezelf niet teveel zorgen over die match. Elke wedstrijd moet gespeeld worden, ik verwacht mij tegen Drongen wel aan een spannende en mooie partij voetbal.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare