In de match tegen H. Sinaai leek SK Kemzeke met een 2-0 ruststand af te stevenen op de overwinning. Met twee doelpunten verhinderde Mathijs Gerets (Sinaai) dit, waardoor beide teams de punten deelden. Komende zaterdag krijgen de Kemzekenaars het bezoek van KJV Kruibeke.

Stijn Van Den Branden (SK Kemzeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik hou aan dit gelijkspel een dubbel gevoel over” klinkt het bij doelman Stijn Van Den Branden. “We kwamen voor de rust 2-0 voor en als het dan uiteindelijk 2-2 wordt dan is dat zuur. Anderzijds halen we natuurlijk een punt tegen een goede tegenstander, dus ja op zich is dit geen slechte uitslag.”

“Ik vind dat we vrij verdiend 2-0 voor stonden en dan is het zaak om in de tweede helft zo lang mogelijk de 2-1 uit te stellen. Temeer je weet dat ze gaan komen, jammer genoeg viel de 2-1 veel te snel. Op dat moment besef je ook dat die 2-2 ook kan vallen en dat is dan ook gebeurd. Op zich is dit al bij al een juiste uitslag, denk ik. Nochtans hadden we bij de 2-1 tussenstand een vrij grote kans op de 3-1. We maken die echter niet en dan valt de 2-2.”

“We gaan er alles aan doen om tegen KJV Kruibeke die lijn door te trekken. Ik vind dat we week na week beter worden. Het komt er op aan om positief te blijven en er alles aan te doen om één of drie punten te pakken. Rekeninghoudend met ons niveau van de laatste twee weken is dit tegen Kruibeke zeker mogelijk.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SK Kemzeke