De dames van VC Panda’s Lokeren hebben tegen Lindemans Aalst alweer een knappe prestatie neergezet. In de ranking posteren ze zich op de tweede plaats achter leider VC Borsbeke-Herzele B, de enige ploeg waartegen ze dit seizoen hebben verloren. Er blijven nog zes competitiewedstrijden te spelen, met op de sluitingsdag de thuiswedstrijd tegen de leider.

De dames van VC Panda’s Lokeren. Foto: RV.

“Het was tegen Lindemans Aalst best een pittige match” klinkt het bij Valerie Varewyck. “Het was een totaal ander Aalst dan het team waartegen we in de eerste ronde en de bekermatch gespeeld hebben. Zij waren vooral aanvallend sterker. Doordat we als ploeg veel fouten hebben gemaakt hebben we het onszelf zeer moeilijk gemaakt. Hierdoor was het ook een spannende wedstrijd die alle kanten uit kon uit.”

“We staan momenteel in de competitie op de tweede plaats en daar mogen we zeer tevreden mee zijn. Ons team is een mooie mix van heel wat ervaren speelsters en jeugd, dit is echt een leuke hechte groep. Ik hoop dat we die tweede plaats kunnen vasthouden en dat we op de laatste speeldag tegen Hebo, die eerst staan, kunnen stunten. Dat zou nog een mooie overwinning extra zijn.”

“Komend weekend spelen we de bekermatch tegen Aalter, die eerste staan in de promo 1 reeks. Hopelijk slagen we erin om ons beste spel boven te halen, zodat we het hen moeilijk kunnen maken. Misschien kunnen we wel voor een stunt zorgen, er is niet mis mee om af en toe eens een beetje te dromen.”

Volleybal – Promo 2 (V) – VC Panda’s Lokeren dames