FC Hoogeinde stond de voorbije speeldag voor de moeilijke verplaatsing naar PD Kruibeke. De bezoekers moesten wachten tot een kwartier voor het einde om via Savion Berisha de 0-1 te maken. Ze pakten de drie punten mee huiswaarts en blijven hierdoor op de tweede plaats staan.

FC Hoogeinde. Foto: RV.

“Je kan gerust stellen dat we deze wedstrijd op karakter gewonnen hebben” blikt Jorick Thijs terug. “Uiteraard wisten we op voorhand dat de Kruibekenaars in eigen huis moeilijk te kloppen zijn. We hebben met hele team gevochten en dankzij een doelpunt van Savion Berisha wisten we op voorsprong te komen.”

“Volgende week spelen we tegen VOS en dat belooft alweer een zware wedstrijd te worden. VOS Reinaert is een ploeg die er elke week voor gaat. Jammer genoeg hebben we zelf drie geschorste spelers, gelukkig kunnen we dit met onze spelerskern opvangen.”

“In het klassement staan we nu op de tweede plaats. Het is alleszins onze ambitie om op die plaats te blijven staan tot het einde van het seizoen. Gelet op het kleine verschil met de concurrentie zijn we er ons van bewust dat dit geen makkelijke opdracht wordt.

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Hoogeinde