In tweede provinciale is de kloof met leider Vrasene quasi onoverbrugbaar, daarna is het drummen voor een plekje in de top vijf. Op derde plaats staat Juventus Schoonaarde dat vorig weekend met 5-1 won van Kemzeke. Zondag moeten zij aan de bak tegen Rangers Opdorp dat op zeven punten volgt.

Grisha Bracke (Juventus Schoonaarde).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik kijk alvast met een zeer positief gevoel terug op het voorbije weekend” klinkt het bij doelman Grisha Bracke. “Naast onze ruime zege tegen Kemzeke heeft ook onze tweede ploeg de wedstrijd kunnen afsluiten met een ruime overwinning. De club heeft het voorbije weekend ook een driedaags eetfestijn georganiseerd, met heel wat eters. Uiteraard stimuleert dit de motivatie om de drie punten thuis te houden extra.”

“Voor de wedstrijd tegen Rangers Opdorp verwacht ik mij alleszins aan een super gemotiveerde tegenstander. De wedstrijd bij ons thuis was er één met heel wat incidenten, zowel op als naast het veld. Het lijkt mij logisch dat zij sportieve revanche willen nemen. Het is aan ons om hier klaar voor te zijn.”

“Ik vind dat we al bijna een gans seizoen echt goed voetbal brengen. Ik vind dat ook dat we met niets minder dan een eindrondeticket tevreden mogen zijn.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Juventus Schoonaarde