Op vier dagen voor het einde van de reguliere competitie staan de heren van VC Gimm-e Waasland Kruibeke op een gedeelde vijfde plaats. De top drie is wellicht niet meer bij te benen, maar een top vijf plaats moet zeker haalbaar zijn. Na een vrij weekend spelen ze zaterdagavond uit tegen het nummer acht, JTV Dero Zele-Berlare.

Logo VC Gimm-e Waasland (RV).

“Als ik kijk naar de lopende competitie dan is het alleszins onze ambitie om meer punten te halen in de terugronde dan wat we pakten in de heenronde” aldus coach Kurt Maes. “De resterende wedstrijden zijn dan ook van belang. In de eerste ronde hebben we tegen deze teams twee op vier behaald. Bovendien spelen we in deze laatste wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten voor de plaatsen vier tot zeven. Ik ben alvast tevreden dat we in de terugronde tonen dat we toch wat vooruitgegaan zijn. We gaan er alles aan doen om dit de komende matchen te vertalen in puntenwinst/”

“Zaterdag is het dus tegen Zele-Berlare en zij beschikken toch wel over een degelijke ploeg. Zij hebben een prima setter, een degelijk midden en enkele goede aanvallers. In de heenronde hebben ze bij ons thuis een heel sterke prestatie neergezet. Het is duidelijk dat we er zullen moeten staan.”

Volleybal – 3de nationale (M) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke A