In de strijd voor het behoud worden het nog drie spannende weken voor SKL Doorslaar B. Coach Laurens Tronckoe kijkt alvast met vertrouwen uit naar deze eindspurt. Zaterdag hopen ze, op het veld van Overmere, alvast punten te kunnen sprokkelen.

Coach Laurens Tronckoe (SKL Doorslaar B). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik hoop inderdaad dat we op Overmere nog eens punten kunnen pakken” aldus Laurens Tronckoe. “Ik vind dat we de laatste weken niet slecht spelen, alleen laten we het vooral in de tweede helft afweten. Dat is een vaststelling. Zo stonden we tegen Rangers Opdorp na een uur wedstrijd 1-3 voor, we hadden alles onder controle en toch hebben we het nog uit handen gegeven.”

“Dit is heel jammer want deze groep werkt hard, maar zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Ik denk dat het eerder een mentaal probleem is dan een conditioneel. Leuk is deze situatie zeker niet, maar we moeten ook niet beginnen panikeren. Indien we de komende weken ergens punten pakken dan zijn we hoogstwaarschijnlijk gered en dat is het ultieme doel. We hebben dus nog altijd alles in eigen handen.”

“Net als ikzelf hebben ook buitenstaanders al gezien dat we bij momenten goed voetbal brengen. Het komt er nu op aan om dat langer dan 45 minuten vol te houden. Hopelijk krijgen we dat tikkeltje geluk eens aan onze kant. We moeten voor het overige gewoon blijven strijden, ik geloof in ieder geval 200% in een goede afloop.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B