De dames van Svelta Melsele A kwamen op het veld van Lierse Kempenzonen al na vijf minuten op achterstand. Een halfuur later werd het zelfs 2-0. Nog voor de rust bogen Anouk Vervaet en Femke Van Britsom deze om in een 2-2 ruststand. Dit was meteen ook de eindscore. Bij Melsele was men na afloop niet tevreden met deze puntendeling. Het wordt nu uitkijken of ze, op de laatste speeldag van de reguliere competitie, de drie punten kunnen thuis jouden tegen het nummer twee DV Bilzen United.

Jolien Dierickx (Svelta Melsele dames A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat de 2-2 tegen Lierse een terechte uitslag was” luidt het bij Jolien Dierickx. “Ik vind dat we een heel slechte wedstrijd hebben gespeeld, eentje met te weinig beleving. We hadden gehoopt om onze sterke terugronde te belonen met een zes op zes, het is dan jammer dat we op Lierse niet verder zijn gekomen dan een gelijkspel.”

“Op de slotdag van de competitie nemen we het op tegen Bilzen, waartegen we in de heenronde hebben verloren. We gaan er alles aan doen om de drie punten in Melsele te houden, zodat we het seizoen in schoonheid kunnen afsluiten.”

“Als ik terugblik op ons seizoen dan ben ik over de heenronde niet tevreden, wel over de terugronde. Het gelijkspel tegen Lierse past echt niet in het rijtje van onze positieve resultaten van de terugronde. Ik vind dat echt wel jammer. We moeten dit volgend weekend tegen Bilzen rechtzetten, zodat we kunnen laten zien dat onze resultaten van de terugronde geen toeval waren.”

Voetbal –Interprov. B (V) – Svelta Melsele dames A