VKS Hamme-Zogge steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken, ze zijn dan ook versterkt uit de transferperiode gekomen. Voor de Hofmanscup nemen ze het eind deze maand op tegen Haasdonk B. De competitie start voor hen met de thuiswedstrijd tegen Svelta Melsele B.

Khaled Oulichki (VKS Hamme-Zogge). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is altijd wat bizar om in de voorbereiding te spelen tegen ploegen die in dezelfde reeks zitten” klinkt het bij Khaled Oulichki. “Ik vind die Hofmanscup trouwens een raar gegeven. Mijns inziens dient de voorbereiding om op een rustige manier fit te geraken voor de competitie. Ik denk dat ook onze coach er zo over denkt. Dat betekent ondermeer veel roteren en diverse zaken proberen.”

“In de Hofmanscup spelen we inderdaad tegen Haasdonk B en daar zitten veel bekende gezichten. Dat wordt alvast een leuk weerzien. Omwille van de vele stijgers uit vierde provinciale is de reeks goed door elkaar gegooid. Ik ben ervan overtuigd dat het een heel sterke reeks zal zijn.”

“We starten tegen Svelta Melsele B, dat is een ploeg dat elk jaar zijn huid duur verkoopt. Dat duel zal al direct een goede maatstaf zijn om te zien waar we staan.  We zijn op belangrijke plaatsen serieus versterkt, het is dan ook onze ambitie om over te gaan naar tweede en dan nog het liefst zonder eindronde.”

Trainer:  Wannes Anrys (T1), Jasja De Kegel (T2),Glenn Baert (KT)

IN: Gilles Van Moeseke (Haasdonk), Hayeke Haentjes (E. Zele), Vince Hansen (FC Daknam), Arjan Shkambi (FC Sint-Niklaas), Toon Van Acker (E. Zele), Thomas Windey (SK Grembergen), Soufiane Zahriou, Greg Macharis (E. Zele)

UIT: Yelle Windey (White Boys)

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge