Na de zware nederlaag op Blauw Wit Temse heeft SVH Waasmunster orde op zaken gesteld tegen FC Sint-Niklaas. Met twee goals van Jens Dierickx-Visschers stonden de mannen van Kurt Dierick al na een halfuur 2-0 voor. De thuisploeg won uiteindelijk met overtuigende 5-2 cijfers. Het was snel duidelijk dat Hardy Waasmunster het vizier op scherp gezet had gezet. Volgende week neemt SVH Waasmunster het op tegen Haasdonk B.

Logo SV Hardy Waasmunster. Copyright: RV

“We zijn tegen FC Sint-Niklaas uitgegaan van onze eigen kwaliteiten” aldus Kurt Dierick. “Bepaalde uitspraken vanuit het kamp van de bezoekers hebben voor onze jongens gewerkt als een rode lap. We wisten waar hun zwaktes lagen en hun vedetten waren nog niet in vorm.  Mijn jongens hebben de puntjes op ‘i’ gezet, omdat er ook bij ons enkele wissels waren. Deze zijn goed uitgepakt.”

“We pakken nu drie punten op zes en hebben tegen één van de titelkandidaten gespeeld” gaat Kurt Dierick verder. “Zaterdag spelen we tegen Haadonk B, die volgens mij over de beste kern van de reeks beschikken, zie maar naar hun middenveld. Wij gaan elke uitdaging aan en dat met onze kwaliteiten en ons budget. Dan win je, zoals nu zondag en soms krijg je een bittere pil te verwerken. Zaterdag trekken we met veel respect naar Haasdonk B, de titelkandidaat nummer één. Al blijf ik erbij dat Hoogeinde, met een top  voorzitter en trainer en een uitgebalanceerde kern, er ook wel eens dichtbij zou kunnen zijn.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster