Zaterdagavond eindigde het duel tussen FC Bosdam en KSK Klinge op een 2-2 gelijkspel. Het was Vertenten die rond het halfuur de score opende, maar nog voor de rust lukte Van Dyck de 1-1. Alweer was het Vertenten die op slag van rust de 2-1 voorbij de bezoekende doelman plaatste. Vrij snel in de tweede helft legde Van Acker de 2-2 eindcijfers vast.

Logo FC Bosdam Beveren (RV).

“Voor ik ben teruggekeerd naar Bosdam heb ik twee jaar voor Klinge gespeeld” aldus doelpuntenmaker Alessandro Vertenten. “Dit duel was dan ook een blij weerzien met goeie vrienden.”

‘Ik vind dat we goed aan de match begonnen zijn, met gretig voetbal. Achteraan gaven we eigenlijk niks weg en aan de overzijde wisten we heel wat kansen af te dwingen. Met een mooie actie over rechts wist ik de bal binnen te tikken. Door het slecht werken van de bal bij een hoekschop kwam plots de 1-1 uit de lucht vallen. Kort daarop wist ik mij vrij te maken en vanuit stilstand kon ik de bal in rechterhoek trappen. Hierdoor gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong.”

“Na de rust zagen we een gretig Klinge uit de kleedkamers komen, zonder dat zij veel gevaar creëerden. Toch viel plots de 2-2 uit de lucht en was alles te herdoen. Daarna was het alle hens aan dek en kregen we de match terug onder controle. We wisten nog de beste kansen te creëren en maakten dan ook meest aanspraak op de winst. Helaas eindigde de wedstrijd op 2-2.”

“Zondag aanstaande staat de uitwedstrijd naar KOFC Rupelmonde op het programma. Dat is voor mij niet zo een bekende tegenstander, maar naar ik hoor zou het een klein pleintje zijn waarop zij spelen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Bosdam