Na de thuisnederlaag tegen Eendracht Wervik heeft Avanti Stekene de volle buit gepakt op het veld van HO Wolvertem. Het wordt nu uitkijken of ze zondag, voor eigen publiek, tegen KVK Westhoek hieraan een verlengstuk kunnen breien.

Logo Avanti Stekene (RV).

“Ik vind dat we op Wolvertem collectief een antwoord gegeven hebben op onze off-day van de week daarvoor” aldus doelman Robbe Trouvé. “Iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven en gestreden voor elke bal. Op die manier hebben we dan ook de overwinning binnengehaald.”

“Het was vooral het eerste halfuur wat moeilijk, maar na de drankpauze hebben we match in handen genomen en kwamen we iets later ook op voorsprong. Na de rust hebben we vol overgave onze voorsprong sterk verdedigd.”

“Aangezien Westhoek niet de verhoopte start heeft genomen verwacht ik dat ze met het mes tussen de tangen naar ons zullen afzakken. We gaan ongetwijfeld op onze hoede moeten zijn en proberen om ons eigen spel te spelen. Gelet op mijn rode kaart in de match tegen Wervik zal ik jammer genoeg deze match moeten volgen van aan de zijlijn, aangezien ik geschorst ben.”

“Het is juist dat we de competitie zeer degelijk gestart zijn. Wervik is op zich een stugge ploeg om tegen te spelen, als je dan een mindere dag hebt dan is het duidelijk dat je die wedstrijd niet zult winnen. Tegen Wolvertem hebben als team zeker een positieve reactie getoond.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – Avanti Stekene