De dames van Volley Team Temse A zijn sterk aan de competitie begonnen. Na vier wedstrijden staan ze aan de leiding met negen punten. Vanavond moeten ze aan de slag tegen VC Kalken A.

Hebe Van Gysel (Volley Team Temse dames). Copyright: Kristof Straetman

“We zijn inderdaad goed aan de competitie begonnen” klinkt het tevreden bij Hebe Van Gysel. “Eerlijk gezegd hadden we een dergelijke start niet meteen verwacht. Zo ook tegen titelkandidaat VC Lede A, waar we gaan winnen zijn met 1-3. We hebben daar echt wel ons beste volleybal moeten voor bovenhalen.

“Met de wedstrijd tegen VC Kalken in het vooruitzicht staat ons alweer een ware uitdaging te wachten” blikt Hebe Van Gysel vooruit. “Maar net als in alle andere matchen zal het knokken worden voor elk punt. Laten we de beide voetjes op de grond houden, het is tenslotte nog vroeg in de competitie en er kan nog van alles gebeuren. Elke week doen we er alles aan om ons zo goed als mogelijk voor te bereiden op de komende wedstrijd. Op dit moment kunnen we putten uit een vrij grote kern. Hopelijk blijven we gespaard van blessures. We vechten voor elk punt en zien wel waar de toekomst ons brengt.”

Volleybal – Dames Promo 1 (V) – Volley Team Temse