In vierde provinciale E waren alle ogen gericht op de topper tussen FC Daknam en HRS Haasdonk B. Het waren deze laatsten die aan het langste eind trokken en de punten meenamen naar de Poerdam. Met het duel tegen autoritair leider Blauw Wit Temse wacht de volgende topper al voor de mannen van Timo Antheunis.

18/09/2022; Lokeren; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; FC Daknam 13 Jens De Beule – SV Zaffelare B

“Met een negen op negen zijn we heel sterk aan de competitie begonnen” klinkt het bij Jens De Beule. “Momenteel hebben we twaalf punten op achttien. We hebben een heel jonge kern en ik vind dat we best fier mogen zijn op wat we al gepresteerd hebben.”

“Tegen HRS Haasdonk B hebben we, niettegenstaande de einduitslag, een heel goede match gespeeld vind ik” aldus Jens De Beule. “Na acht minuten zijn we zelfs op voorsprong gekomen met een doelpunt van Tycho De Bock. Rond het halfuur hebben we het tien minuten lastig gehad en daarin heeft Haasdonk dan ook drie keer gescoord.”

“We gaan dat positieve zeker en vast zondag proberen door te trekken tegen leider Blauw Wit Temse” gaat Jens De Beule verder. “Voor mij zijn de te kloppen ploegen dit seizoen sowieso Haasdonk B en Blauw Wit Temse. Het is voor ons dus een zeer belangrijk, maar ook wel stevig tweeluik. Als we spelen zoals tegen Haasdonk schat ik onze kansen vrij hoog in. Het is ook belangrijk dat onze groep zeer goed aan elkaar hangt en vecht voor elkaar. Dat zie je trouwens in ons spel.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam