Na het ontslag van Patrick Van Egghen moest WS Meerdonk op zoek naar een nieuwe trainer. Na overleg werd de 53-jarige Rony Eeckhaut aangesteld, hem wacht de taak om WS Meerdonk naar de veilige wateren te loodsen.

Coach Rony Eeckhaut (WS Meerdonk). Copyright: RV

“Ik ben eigenlijk afkomstig van de Denderstreek” aldus Rony Eeckhaut. “Ik ben als trainer begonnen bij KV Sint-Gillis, waarna het naar Baasrode ging. Ik ben dan een zevental jaar trainer geweest bij SK Sint-Niklaas, waar ik ondermeer de beloften heb getraind. Daarna ging het naar Verrebroek en dan nu WS Meerdonk.”

“Ik hou wel van een uitdaging zoals deze” gaat Rony Eeckhaut verder. “Het vergt initiatief om de ploeg in de eerste plaats uit de degradatiezone te krijgen. Ik heb gisteren mijn eerste training gegeven, in het vooruitzicht van de thuiswedstrijd van komend weekend tegen KVK Robur. Op één training is het onmogelijk om alle spelers al ten gronde te kennen, maar ik hoop ze snel beter te leren kennen. Na de match van zondag gaan we flink door werken zodat we snel in veilige wateren terecht komen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – WS Meerdonk