2P Voetbal – SK Kallo: Tibo Pieters, Abdoulie Jeng en Exauce W. Mobutu zijn langdurig out met een blessure. Sian De Backer en Stéphane Taho trainden deze week niet en zijn ook onzeker. Williams Nyarko keert terug uit schorsing.

2P Voetbal – H. Sinaai: Seppe De Langhe en Pieter Van Haute zijn niet inzetbaar

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Robin De Vleesschouwer is gekwetst, Kevin Stoop is geel geschorst

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: buiten de langdurige blessures van Akakpovi en De Belie, werkt Van Guyse aan zijn comeback, hij hervat volgende week met de groep. Onghena is minstens vier weken afwezig omwille van een spierscheur. De Rop en Behiels zijn geschorst.

2P Voetbal – White Boys: Jarno Rombout herneemt bij de beloften. Joren De Graeve en Tim Troch zijn opnieuw beschikbaar. Robin Nicque en Robbe De Witte zijn twijfelachtig. Can Eryilmaz en Mo Mahayri zijn geblesseerd.

2P Voetbal – KV St. Gillis: Robin Neerinckx, Milan Perdaens, Eryk Bartkowicz zijn geblesseerd. Davy Claessens hervatte, na een lange afwezigheid, de training.

2P Voetbal – SK Grembergen: Delano van Houts, Joeri van Bossuyt, Mauro Pieters, Kobe  Notenbaert en Milan Van Heirseele zijn geblesseerd. Tibo De Donder is gestopt met voetballen.

2P Voetbal – Vrasene:. Tachelet, Van de Vyver, De Saegher en Van Spittael zijn langdurig out. Mich De Wilde heeft een scheurtje in zijn hamstrings en speelt in oktober niet meer. De Smit keert terug uit schorsing.

2P Voetbal – Heikant Zele: Doelman Vinnie Frans scheurde afgelopen wedstrijd zijn voorste kruisband en is uit voor de rest van het seizoen. Jorn Janssens is uit tot Nieuwjaar. Nachtegael en Steeman hervatten training maar zijn nog niet inzetbaar. Poppe is nog altijd geschorst.

2P Voetbal – SK Kemzeke: Arne Speelman (blessure) en Jonas Seynaeve zijn nog steeds onbeschikbaar

2P Voetbal: Rangers Opdorp: Yoren Joos (kuitbeen) is out, de rest is inzetbaar

2P Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher (werk) en Michael Maes (enkel) zijn niet inzetbaar. Jelle Maes is geschorst. Ridwan Gyselinck heeft deze week de training hervat. Ewout Vertenten (knie) en Jarne D’Hooghe (voet) zijn twijfelachtig voor de verplaatsing naar Moerbeke.

2P Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Bo De Moor, Nick Vanhavermaet, Tim Mennens en Ian Luyckx zijn geblesseerd

2P Voetbal – FC Moerbeke: Tars Notteboom zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit, Ciodi Volckerick is geopereerd aan zijn sleutelbeenbreuk opgelopen vs Sint-Gillis Dendermonde. Behalve de langdurige gekwetsten Louis Van Hoyweghen, Sven De Pau en Michaël Devriese is iedereen uit de ruime kern van 25 spelers beschikbaar