KV Sint-Gillis is aan een moeilijk seizoen bezig, toch wisten ze in de derby tegen KSK Grembergen een punt te pakken na het 2-2 gelijkspel. Het wordt uitkijken of ze volgende week, in de thuiswedstrijd tegen Heikant Zele, deze lijn kunnen doortrekken.

Coach Adèl Van Elsuwege (KV Sint-Gillis-D.).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Eerlijk gezegd vind ik het resultaat van de wedstrijd tegen Grembergen een correcte weergave van het verloop van de match” aldus T1 Adèl Van Elsuwege. “Over gans de wedstrijd gezien hebben beide ploegen elk een helft voor hun rekening genomen. De eerste helft was, vooral op stilstaande fases, voor Grembergen. De tweede helft was voor KV Sint-Gillis. Als je naar het puntentotaal in het klassement kijkt is dit resultaat een positief gegeven voor ons.”

 “Komende zondag spelen we thuis tegen Heikant, dat een ploeg is met heel veel kwaliteit en ook heel wat ambitie. Zoals gewoonlijk zullen we met heel veel strijdlust aan de wedstrijd beginnen. We gaan alleszins ons uiterste best doen om een positief resultaat te halen. Ondanks alle tegenslagen en tegenvallende resultaten, is de sterkte van mijn team dat ze een hechte en toffe groep vormen. Bovendien heerst er een goede mentaliteit.”

“Hoe dan ook is de wedstrijd tegen Heikant voor mij persoonlijk sowieso speciaal. Ik heb daar zelf heel wat seizoen gespeeld als aanvoerder, het wordt voor mij dan ook een blij weerzien met heel wat vrienden van vroeger.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KV Sint-Gillis