In het duel tussen SVE Bazel en FC Bosdam was de spanning te snijden. Gedurende gans de wedstrijd was het haasje over. Bas De Bouw opende al na twee minuten wedstrijd de score, maar enkele minuten later zorgde Gianni Peeters al voor de gelijkmaker. Op een kwartier voor het einde zorgde Tom Verbert voor de 2-1, maar alweer was het Gianni Peeters die voor de gelijkmaker zorgde. In de slotminuten legde Johan Segers de 3-2 eindcijfers vast.

Feestvreugde na de zege tegen FC Bosdam. Foto: RV.

“De wedstrijd kon niet beter starten voor ons want op een corner van Dries Stuer kon ik, vanuit de tweede zone, de bal tegen de netten koppen” stelt Bas De Bouw. “Daarna verliep het bij ons wat moeizamer en kregen we al snel de 1-1 binnen. In de rest van de eerste helft ontbrak het ons aan rust en precisie. Hierdoor was het steeds opletten voor de snelle counters van Bosdam. De bezoekers wisten het ons, met veel inzet, soms moeilijk te maken.”

“Na de rust kregen we terug iets meer grip op de wedstrijd en na enkele minuten was het deze maal Tom Verbert die de 2-1 binnen kopte. Daarna focusten we ons vooral op het behouden van onze voorsprong en de match uitspelen. Jammer genoeg lieten we ons toch verrassen waardoor Bosdam tegen scoorde.”

“Dankzij een schot van Johan Segers, op een afvallende bal, hebben we uiteindelijk toch de overwinning kunnen thuis houden. Dit was een belangrijke, maar al bij al, toch ook wel een verdiende driepunter na een moeilijke match. Het is een enorme opsteker voor ons dat we na een moeilijke match de drie punten thuis kunnen houden.”

“Met Eksaarde mogen we ons volgende week terug aan een sterke en stugge tegenstander verwachten. Om onze opgang in het klassement te kunnen verder zetten gaan we opnieuw vol voor de drie punten.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SVE Bazel