Zondag is Kieldrecht erin geslaagd om met 1-3 te winnen tegen Sp. St. Gillis-W. Het was de thuisploeg die halfweg de eerste helft op voorsprong klom via Thyssen. In de tweede helft zorgden Calle, Vervaeck en Van Guyse voor de 1-3 overwinning. Hierdoor nadert Kieldrecht tot op twee punten van St. Gillis-W. Vanavond om 20.00u wordt de uitgestelde wedstrijd tussen Kieldrecht en Vrasene gespeeld.

Tonny Pollet (KSK Kieldrecht). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Wij waren bijna gans de wedstrijd baas” aldus een tevreden Tonny Pollet. “Toch was het de thuisploeg die de score opende na mistasten in onze defensie. Daarna misten we een viertal kansen op de gelijkmaker en was het opletten voor de tegenstoten van Sp. St. Gillis. Na de rust hebben we dan ons overwicht omgezet in doelpunten en wonnen we verdiend met 1-3.

“Vanavond spelen we de inhaalmatch tegen Vrasene, zaterdag spelen we dan opnieuw thuis tegen White Boys. Dat betekent dus drie wedstrijden op zes dagen, wat niet simpel is met mijn smalle kern. Ik hoop alvast dat we dit drieluik goed door komen, dan blijven we aan het voorste treintje hangen. Als de spelers even gretig en scherp zijn dan in de wedstrijd op Sp. St. Gillis dan moet dat kunnen.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop dan was het door de vele blessures dikwijls puzzelen. Hopelijk valt dit na Nieuwjaar mee. Praet hervatte alvast bij de beloften en komt er na de jaarwisseling zeker bij. Gezien deze situatie hebben we het tot nu toe zeker niet slecht gedaan. De rustperiode zal ongetwijfeld goed doen. Diverse jongens kunnen dan hun kleine kwaaltjes laten helen, maar nu eerst Vrasene en dan White Boys.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht