Vorig weekend won FC Daknam op overtuigende wijze met 6-0 van FC Destelbergen B. Hiermee verzekerde het zich ook van de eerste periodetitel. Voor de doelpunten zorgden El Hamdaoui (3), De Beule, Putteman en Haudachi. Alvorens de winterstop in te gaan staat zondag nog de wedstrijd tegen FC Edeboys op het programma.

Coach Timo Antheunis (FC Daknam).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De match tegen Destelbergen B was er één tussen twee voetballende ploegen” aldus coach Timo Anthuenis. “Ik vond onze eerste helft fantastisch. Jammer genoeg trapten we op de paal, kwamen we driemaal alleen voor de keeper en hebben we nog enkele keren goed op doel getrapt. Alleen jammer dat de bal er aanvankelijk niet in wou. Uiteindelijk konden we met 2-0 gaan rusten.”

“Na de herneming hebben we 20 à 25 minuten te nonchalant gespeeld. In die periode lieten de bezoekers zien waarom ze door velen bestempeld worden als de best voetballende ploeg. Via een strafschop konden we de 3-0 maken, kort nadat een doelpunt van Destelbergen was afgekeurd. In de fase na de 3-0 kreeg een bezoekende speler rood en brak bij hen de veer.”

“Voor de laatste wedstrijd van dit jaar nemen we het thuis op tegen Edeboys B. Dat is een ploeg die ons in de heenmatch flink heeft doen zweten. Het was pas op het einde dat we toen de 0-1 hebben kunnen maken. Door het eveneens knappe parcours van SV Hardy Waasmunster en Sint-Pauwels kunnen we ons uiteraard geen misstap veroorloven. We gaan er dan ook alles aan doen om voor de twaalfde keer op rij punten te pakken.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam