Na de 3-2 nederlaag op het veld van White Boys heeft het bestuur van KJV Kruibeke gisteravond beslist om de samenwerking met T1 Michiel Joris stop te zetten. T2 Matthias Geldof neemt over.

Michiel Joris (KJV Kruibeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik heb gisteravond telefonisch de boodschap gekregen dat de samenwerking wordt stopgezet” aldus een ontgoochelde Michiel Joris. “De reden die ik heb gekregen is omdat ik een speler heb geselecteerd die een week niet getraind heeft omdat hij op vakantie was en ik hieraan de voorkeur heb gegeven boven een beloftespeler. Ik vind dit een vrij goedkope reden om mij aan de kant te schuiven. Ik heb er even genoeg van, ik zie wel maar voorlopig ga ik niks meer doen in het voetbal.”

“Het klopt dat wij gisteravond die beslissing genomen hebben” bevestigt voorzitter Werner Bolsens. “Het vertrouwen van een aantal spelers was zoek en dit door dingen die sportief gebeurden. Als bestuur vinden we het zeker erg jammer om dit te moeten doen, maar soms heb je als bestuur geen keuze meer en moeten er beslissingen genomen worden. T2 Matthias Geldof neemt nu over. Zondag wacht Rangers Opdorp en stilaan beginnen we onze punten echt wel nodig te hebben.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke