Na een kwartier wedstrijd keek leider SKL Doorslaar tegen een 1-0 achterstand aan op het veld van Sparta Waasmunster, maar nog voor het halfuur stond het 1-2 met goals van Erkoç en Van Laecke. Mede door het gelijkspel van Sinaai telt Doorslaar inmiddels al acht punten voorsprong in het klassement.

Doorslaar-speler Jens Bonne (l.) in gesprek met Anton Van Britsom. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het was zeker geen makkelijke overwinning” klinkt het bij Jens Bonne. “Sparta voetbalde vrij en open en kwam verdiend op voorsprong. Nadien hebben we snel tweemaal gescoord en konden we gaan rusten met een 1-2 stand. Eigenlijk was het een gevleide overwinning, want op basis van de ganse wedstrijd verdiende Sparta Waasmunster volgens mij een punt.”

“We staan nu inderdaad acht punten voor, maar we zullen nog negen finales moeten spelen om ons doel te bereiken. Het is juist dat de titel dichterbij komt, maar we bekijken het match per match en hopelijk slagen we erin om ons doel te bereiken.”

“Door familiale omstandigheden heb ik vijf jaar niet gevoetbald. Het doet deugd om na vijf jaar terug mijn steentje te kunnen bijdragen op dit niveau. Ik ben in augustus aangesloten bij Doorslaar. Ik heb meegetraind met de A-ploeg en heb daarna, om wedstrijdritme op te doen, enkele wedstrijden meegespeeld met de beloften. In het voorjaar ben ik even out geweest met een blessure, maar momenteel loopt alles goed.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar