Met doelpunten van Stef De Bruyne en Yassin Badi won E. Zele met 2-1 van SK Denderhoutem. Dankzij deze overwinning schuiven de Zelenaars op naar de linkerkolom. We blikten even terug met Stef De Bruyne, de Zeelse kapitein.

Stef De Bruyne (E. Zele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“In het begin van de wedstrijd hadden we het vrij lastig” aldus Stef De Bruyne, “SK Denderhoutem is voor mij echt wel een goeie ploeg, die onder haar waarde geklasseerd staat in het klassement. Voor de rust waren de beste kansen trouwens voor de bezoekers, wat niet wegneemt dat wij ook wel een paar mogelijkheden hadden.”

“Uiteindelijk wisten ze in de 45ste minuut te scoren, maar gelukkig konden we meteen gelijk maken zodat we gingen rusten met een 1-1 stand. Kort na aanvang van de tweede helft pakten we een rode kaart en dreigde het lastig te worden voor ons. Toen we even later de 2-1 scoorden hebben we de match zonder veel problemen kunnen uitspelen.”

“Door de resultaten van de voorbije weken kunnen we terug wat naar boven kijken. We staan nu al meer op de plaats waar we thuis horen, namelijk in de linkerkolom. Als ploeg gaan we er alles aan doen om de competitie zo goed als mogelijk af te sluiten en dat willen we doen door nog zoveel mogelijk matchen te winnen. Dat bewees trouwens onze match tegen Denderhoutem van het voorbije weekend. We hebben prachtige jaren gehad met deze vriendengroep en we gaan er alles aan doen om samen in schoonheid af te sluiten bij Eendracht Zele.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – E. Zele