In het laatste weekend van januari won Oudegem B met 1-3 van Oudegem, zaterdagavond speelt het team van coach Sten De Geest uit tegen Wijnegem. Oudegem B is aan een sterk seizoen bezig een staat momenteel op de derde plaats op slechts één punt van het nummer twee Topsportschool Vilvoorde. Jolien Schippers, die al enkele maanden geblesseerd aan de kant staat hoopt om snel haar teamgenoten te kunnen vervoegen.

Jolien Schippers (VC Oudegem B).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Op Wijnegem hopen we de drie punten te kunnen binnenhalen” aldus Jolien Schippers. “Wijnegem is een ploeg met heel veel ervaring en die al veel jaren samenspeelt. Dat speelt natuurlijk in hun voordeel. Er zal dus hard moeten voor gestreden worden om de punten mee huiswaarts te kunnen nemen.”

“We mogen gerust stellen dat we het zeer goed doen in de competitie. Op dit moment staan we inderdaad op drie, met één puntje verschil met de Topsportschool. We mogen dus zeker en vast tevreden zijn.”

“Persoonlijk kijk ik met een dubbel gevoel terug op de voorbije volleybalperiode. Ik ben namelijk sedert 26 oktober uitgevallen met een syndesmoseletsel aan mijn enkel. Momenteel ben ik volop bezig met de revalidatie, maar ik kan je verzekeren dat dit niet van een leien dakje loopt. Er zijn al heel wat complicaties opgetreden waardoor het herstel langer duurt dan verwacht. Ik hoop echt dat ik terug snel op het volleybalveld kan staan. Ik duim voor mijn teamgenoten en hoop dat zij op hun elan kunnen doorgaan.”

Volleybal – 3de nat. (V) – VC Oudegem B dames