Vorige week moest VKS Hamme-Zogge vrede nemen met een 1-1 gelijkspel op FC Bosdam Beveren. Hierdoor wipt in de rangschikking KSK Klinge over hen naar de derde plaats. Zaterdagavond krijgen ze in eigen huis het bezoek van SV Blauw Wit Temse.

Khaled Oulichki (VKS Hamme-Zogge).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het resultaat tegen Bosdam was zeker terecht, zij hebben dat punt meer dan verdiend” aldus Khaled Oulichki. “We zijn sterk gestart en kwamen na een kwartier 0-1 voor met een doelpunt van Greg Macharis. Jammer genoeg zijn we daarna vergeten om het gaspedaal verder in te duwen. Hierdoor kwam Bosdam meer en meer in hun spel. Op een wat ongelukkige manier kwamen ze kort voor de rust terug op 1-1. Een offday van enkele spelers heeft ervoor gezorgd dat we de drie punten niet mee huiswaarts konden nemen.”

“Nu volgen een reeks belangrijke wedstrijden, we hopen dan ook enkele geblesseerde spelers te recupereren. Nu volgt SV Blauw Wit Temse, een ploeg dat over een sterk en ervaren team beschikt. Van de eerste tot de laatste minuut zullen we scherp moeten zijn willen we de drie punten thuis houden. Bij Temse spelen een aantal voor mij bekende gezichten mee, dat is altijd een blij weerzien.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge