Voor SKL Doorslaar A worden het, tegen het einde van het seizoen, nog zes cupwedstrijden. Na het gelijkspel van vorig weekend tegen Sottegem nemen ze het zondagnamiddag op tegen directe concurrent FC Lembeke, dat in de rangschikking slechts twee punten minder heeft. Winnen is bijna een must.

Bilal Yaddou (SKL Doorslaar A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn tegen Sottegem inderdaad niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel” stelt Bilal Yaddou. “Op basis van ons spel hadden we moeten winnen en dat zou zeker en vast verdiend geweest zijn. We hebben het eigenlijk heel goed gedaan, zeker als je rekening houdt met onze toch wel jonge ploeg en de talrijk geblesseerd spelers.”

“Nu volgt de confrontatie met FC Lembeke, dat net achter ons staat in het klassement. Het zal zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden, maar uiteraard gaan we voluit voor de drie punten. Er resten ons nog zes wedstrijden en dat gaan zeker zes finales worden.”  

“Volgend seizoen speel ik bij KFC Vrasene, na drie seizoen bij SKL Doorslaar te hebben gespeeld. Ik ga er absoluut alles aan doen en helpen om SKL Doorslaar in eerste provinciale te houden. Op die manier kan ik dit hoofdstuk dan op een mooie manier afsluiten.”  

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A