Na een voetbalvrij weekend moet FC Sint-Niklaas vanavond aan de bak tegen Bosdam Beveren. De strijd voor de vijfde plaats in het klassement is allesbehalve al gestreden. Het zal dus nog knokken worden voor FC Sint-Niklaas, Daknam en Sombeke om dat felbegeerde plaatsje te bekomen.

Marvin Trentels (FC Sint-Niklaas). Foto: RV.

“Simpelweg zijn die drie laatste competitiematchen voor ons nog drie finales” klinkt het strijdlustig bij Marvin Trentels. “Dat is trouwens ook de manier waarop we die wedstrijden gaan aanpakken. Iedereen van onze ploeg wil die eindronde absoluut halen. In dat drieluik wacht ons vanavond dus een belangrijke wedstrijd.”

“Bosdam Beveren doet het, met een jong voetballende ploeg, heel goed. Ik verwacht mij dus aan een sterke tegenstander, niettegenstaande zij al geplaatst zijn voor de eindrondes. Dat neemt niet weg dat zij tegen ons absoluut niet willen verliezen en daar ook alles gaan aan doen.”

“Voor ons zijn er geen excuses meer, we moeten die drie punten thuis houden. Het zou trouwens niet verstandig zijn om nu verder te kijken dan vanavond, het enige dat telt is dat alle focus ligt op de match tegen Bosdam. Daarna zien we wel weer.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas