Na de 3-1 overwinning tegen FC Sint-Niklaas waren er alleen maar lachende gezichten te zien in de kleedkamer van FC Baasrode. Er resten hen nu nog wedstrijden tegen Rupelmonde en de stadsderby tegen KAV Dendermonde. Twee wedstrijden voor de eer,  aangezien de club beslist heeft om volgend seizoen aan te treden in vierde provinciale.

De mannen van FC Baasrode. Foto: RV.

“Het was tegen FC Sint-Niklaas zeker en vast werkendag voor ons” luidt het bij kapitein Angelo Van Keer. “Onze doelman, Gunther Vercammen, heeft een superwedstrijd gespeeld. In de eerste wedstrijdhelft heeft hij ons echt in de wedstrijd gehouden. Aan de overzijde wisten wij op de juiste momenten te scoren.”

“Eigenlijk is het verdere verloop van de competitie voor ons niet echt meer van belang. We opteren ervoor om op vrijwillige basis te zakken en een stapje terug te zetten naar vierde provinciale. In de komende wedstrijden, tegen Rupelmonde en KAV Dendermonde, valt natuurlijk nog iets te rapen. Tegen Rupelmonde willen we toch wel graag iets meepakken. Op de slotdag spelen we dan tegen Dendermonde, een derby die altijd beladen is.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – FC Baasrode