In de eindronde bij de dalers van tweede provinciale heeft Kemzeke gewonnen met 2-1 van Wortegem en heeft hiermee een belangrijke stap voorwaarts gezet. Het is echter op dit moment nog niet volledig duidelijk hoeveel dalers er zijn.

Bryan Caluwé (SK Kemzeke). Foto: RV.

“Vanaf het eerste fluitsignaal hebben we Wortegem bij de keel gegrepen” aldus Bryan Caluwé. “De bezoekers hadden het bijzonder moeilijk met onze druk naar voor. We kwamen dan ook vrij snel verdiend op voorsprong met een doelpunt van Jonas Sinnaeve. We zijn druk blijven zetten en nog voor het halfuur werd het 2-0 langs Simon Van Callenberge.”

“Na de rust hebben we de teugels wat gelost waardoor Wortegem iets beter in de wedstrijd kwam. Dit was echter zonder veel doelgevaar. Zelf kregen we nog kansen op de 3-0, maar we vergaten deze goed uit te spelen. Jammer genoeg konden we de nul niet op het bord houden, want in de slotminuut kregen we nog de 2-1 tegen. We hebben als ploeg deze overwinning zeker verdiend, we speelden de laatste weken echt wel goed voetbal.”

“Ons seizoen is eigenlijk vrij eenvoudig samen te vatten. Vooral op stilstaande fasen hebben we te gemakkelijk doelpunten geslikt. Bovendien maakten we onze kansen niet af. Ik wil toch wel een pluim geven aan Mathias Van Driessche, Stijn Pauwels en Glenn Maes. Dit trio heeft na het ontslag van onze vorige coach alles overgenomen en ervoor gezorgd dat er een stevige organisatie op het plein stond. Dit is iets waar we op kunnen verder bouwen met de nieuwe coach en de spelers.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SK Kemzeke