Nadat ze in de reguliere competitie hadden afgeklokt op de tweede plaats heeft Rangers Opdorp gisteren met 0-3 gewonnen van Sparta Bevere. Aanstaande donderdag moeten ze aan de bak tegen Sint-Antelinks.

Logo Rangers Opdorp (RV).

“We kregen een fel begin van de wedstrijd” aldus Kevin De Sa Faria. “In de eerste tien minuten zagen we vooral balbezit voor de thuisploeg. Daarna hebben we het spel in handen genomen en kregen we links en rechts enkele kansen. Toen na iets meer dan twintig minuten Saïd Aldiev werd onderuit gehaald, zette Jason De Bie de strafschop keurig om en stond het 0-1. Dit was ook de ruststand.”

“We kwamen scherp uit de kleedkamers en waren in de tweede helft heer en meester in het spel. We kwamen vaak voor doel, maar waren niet echt gelukkig in de afwerking. In de 86ste minuut, op mijn aangeven, werd het 0-2 via Jason De Bie, waarna de wedstrijd gespeeld was. In de slotfase zette Jason De Bie een mooie actie op die ik op een serveerblaadje gepresenteerd kreeg. Ik heb deze binnengetrapt waardoor we een 0-3 eindstand kregen.”

“Aanstaande donderdag, 18 mei, spelen we thuis tegen Sint-Antelinks. Dit is best wel een stevige tegenstander, die vol voor promotie gaat. We gaan ons uiterste best doen om de winst thuis te houden.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp