Heikant Zele werd in zijn eerste thuiswedstrijd, tegen SV Sottegem, vooruit gestuwd door een hele schare supporters. Die maakten er na de 1-0 overwinning een waar feestje van. Komend weekend maakt Heikant Zele de verplaatsing naar SK Vlaamse Ardennen. Doelman Nicola Hanselaer kijkt met vertrouwen uit naar zaterdagavond.

Nicola Hanselaer (Heikant Zele). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We gaan als club nog mooie momenten beleven” aldus Nicola Hanselaer. “Tegen SV Sottegem konden we alweer rekenen op onze aanhang. Ik kan je verzekeren dat dit een extra boost geeft aan de groep, want welke speler speelt er niet graag voor veel supporters. De Zottegemmenaars  kwamen krachtig voor de dag met stevig voetbal. Ze kregen ook een paar kansen, maar onze verdediging leverde voorbeeldig werk af. Vlak voor rust kwamen we 1-0 voor langs Bernard Van Eetvelde die knap was aangespeeld door Sofiane Zahriou. In de tweede helft hebben we goed stand gehouden.”

“Het is altijd leuk om de eerste wedstrijd voor eigen supporters met de drie punten te kunnen afsluiten” gaat Nicola Hanselaer verder. “Zaterdagavond zakken we af naar SK Vlaamse Ardennen. Als we die wedstrijd aanvatten met dezelfde strijdlust en gedrevenheid als tegen Sottegem, dan zou het wel eens een mooie avond kunnen worden. Punten halen op verplaatsing is sowieso een bonus. Het zou mooi zijn als we in ons eerste jaar in een eerste provinciale dit kunnen verlengen, dat is dan ook ons voornaamste doel dit seizoen. Als ik zie wat voor een goede en gedreven groep we hebben, dan moet het behoud zeker haalbaar zijn.

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Heikant Zele