Svelta Melsele B heeft zijn competitiestart alvast niet gemist. De Melselenaars pakten op de openingsspeeldag een punt op het veld van VKS Hamme-Zogge en vorig weekend hielden ze SVE Bazel in bedwang. Hiermee onderstrepen ze duidelijk hun ambities. Zaterdagavond krijgen ze het bezoek van KAV Dendermonde. Kapitein Mats Oostvogels is alvast tevreden over de prestaties van het team.

Mats Oostvogels (Svelta Melsele B). Foto: Erik Westerlinck.

“Tegen Bazel was het een zeer moeilijke wedstrijd” klinkt het bij Mats Oostvogels. “Tijdens het verloop van het spel had ik op bepaalde momenten het gevoel dat het alle kanten kon uitgaan. Ik denk dat we de wedstrijd naar ons toe getrokken hebben omdat we een sterk collectief vormden. Dat was onze sterkte en op die manier hebben we dan de drie punten kunnen thuis houden.”

“Ik meen te mogen stellen dat wij als groep tevreden zijn dat we, in de drie jaar dat we samen zijn, duidelijke stappen voorwaarts hebben gezet. Als je als ploeg ambitie hebt, dan moet je tegen ploegen als Bazel en Hamme-Zogge punten pakken. We zijn dan ook enorm blij dat deze twee mooie prestaties hebben neergezet.”

“Zowat het enige wat ik over de match tegen KAV Dendermonde weet is dat het moeilijk zal worden. Als je naar de resultaten kijkt dan zie je dat zij ook twee mooie resultaten hebben neergezet. Ons enige voordeel is dat wij opnieuw mogen thuis spelen. Ik verwacht mij dan ook aan een mooie wedstrijd.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B