Futsal Jamgroup Temse pakte in vijf wedstrijden zeven punten en staat daarmee op de vierde plaats in het klassement. De voorbije speeldag moesten ze het opnemen tegen naaste achtervolger ZVC Payitath Antwerpen en dit op het moment dat ze heel wat spelers moesten missen. Het werd een 3-5 nederlaag.

Ilias Aouriaghel (Futsal Jamgroup Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Al na vier minuten kwamen we achter, maar op een stilstaande fase konden we gelijk maken via Khaled Oulichki” aldus kapitein Ilias Aouriaghel. “Jammer genoeg hebben we na de rust een fysieke dip, met als gevolg dat we snel tegen een 1-4 achterstand keken. We hebben dan met een meespelende keeper gespeeld, waardoor we nog even konden terugkomen. Jammer genoeg was dit te laat en hebben we de match verloren met 3-5.”

“Het was op zich wel een spannende match, maar net zoals bij onze vorige verliesmatch kwam ook nu weer het tekort aan wisselmogelijkheden de kop boven steken. Heel wat van onze spelers zijn namelijk nog actief op het veld, hierdoor kunnen we niet altijd beroep doen op onze volledige kern.”

“Aanstaande vrijdag maken we de verplaatsing naar Vordensteyn Schoten, een ploeg die evenveel punten telt als wij, maar met een match minder gespeeld. We hebben voor dit seizoen heel wat ambitie en dat is wat we op Schoten gaan proberen tonen.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse