Met doelpunten van Pablo Augusto Roberto Prata en Jordy Alkoubai ging KSK Kallo met 0-2 winnen op het veld van Heikant Zele. Hierdoor tellen beide teams nu vijftien punten in de rangschikking. Met de komst van Rangers Opdorp wacht Kallo aanstaande zondag een ploeg uit de top vier.

Winfie bij KSK Kallo na de zege op en tegen Heikant Zele.
Foto: RV.

“Het was tegen Heikant een spannende wedstrijd” aldus Pablo Augusto Roberto Prata. “Uiteindelijk is dit toch een ploeg die bij de titelkandidaten gerekend wordt. We zijn naar ginds gegaan met als enige doel de drie punten te pakken. Uiteraard wisten we dat deze verplaatsing niet eenvoudig zou zijn, maar we zijn er vol voor gegaan. Hiermee hebben we nogmaals bewezen dat we als ploeg over heel veel kwaliteit beschikken. Positief is ook dat we in de laatste drie wedstrijden zelf vijfmaal gescoord hebben en slechts één tegendoelpunt hebben geslikt.”

“Op zich verliep deze match goed, ik vind dat we goed gevoetbald hebben. We waren als team heel sterk. Op een hoekschop wist ik rond de twintigste minuut de bal lekker binnen te koppen. Dit gaf ons nog meer vertrouwen om die wedstrijd tot een goed einde te brengen. De thuisploeg heeft ook wel een aantal kansen gehad, maar ze slaagden er niet in om deze af te werken. Je zou kunnen zeggen pech voor hen, geluk voor ons.”

“Na de rust hebben we onze verdedigende taken goed uitgevoerd en hebben we ervoor gezorgd dat Heikant niet tot scoren kwam. We hebben zelf nog de 0-2 kunnen maken via Jordy Alkoubai, op aangeven van Klacson Soares Wanderley. Dat maakte het feestje compleet natuurlijk, want iedereen besefte dat we de drie punten mee gingen nemen naar Kallo.”

“Tegen Ranger Opdorp verwacht ik mij volgende week opnieuw aan een moeilijke wedstrijd. Rangers is toch wel een goeie tegenstander. We staan met beide voetjes stevig op de grond en gaan deze week stevig trainen en er zondag alles aan doen om de drie punten thuis te houden.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo