Na de 3-0 nederlaag op SK Berlare wordt het uitkijken of SKL Doorslaar zondag de rug kan rechten tegen Destelbergen. In het klassement bedraagt de kloof tussen beide teams amper drie punten. Om met een goed gevoel de winterstop in te kunnen gaan zou een overwinning meer dan welkom zijn bij SKL Doorslaar.

Stanny De Beule (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Laat het duidelijk zijn dat Destelbergen een ploeg is met veel kwaliteiten” stelt Stanny De Beule. “Ik herinner mij dat zij in de heenronde in de eerste helft beter waren dan wij, in de tweede helft vond ik ons de betere. Ik vermoed dat het een open match zal worden met twee ploegen die, zoals bij elke match, fel zullen strijden voor de overwinning.”

“Zij pakken in hun vijf laatste wedstrijden twaalf op vijftien. Met Ernest Nfor en nog twee andere goede spitsen beschikken ze over een zeer sterke aanval. Het is aan ons om met een goede en juiste mentaliteit en scherpte aan de aftrap te verschijnen.”

“De competitie is nu halfweg en hebben nu achttien punten. Als ik terugblik dan vind ik dat we al een seizoen gespeeld hebben met mooie uitslagen. Het zal wellicht strijden worden tot op de laatste speeldagen, hopelijk kunnen we het dan afronden met een positief resultaat.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A