Met een doelpunt van Gert Elewaut won VK Tielrode met 1-0 van FC Heusden B, waarmee ze zich handhaven in de linkerkolom van de rangschikking. Zondag maken de groen/witten de verplaatsing naar SVH Waasmunster, dat volop in strijd is voor de oppergaai.

Keeper Jonas Berckmoes (VK Tielrode). Foto: RV.

“Eigenlijk begon de wedstrijd tegen FC Heusden B niet meteen fantastisch voor ons” aldus doelman Jonas Berckmoes. “Op het middenveld werden we wat overlopen. Heusden schakelde goed om, met veel drang naar voor. Dit resulteerde niet echt in veel kansen, over gans de wedstrijd gezien heb ik niet veel werk gehad. Mijn aandeel in deze overwinning is dan ook eerder beperkt, positief is alleszins dat we er als ploeg collectief voor gevochten.”

“Zondag spelen we inderdaad tegen SVH Waasmunster, een ploeg waar een paar oude bekenden van mij zitten. Het zal een leuk weerzien zien, maar vergis je niet we liggen erop gebrand om daar een mooi resultaat neer te zetten. We zijn in onze reeks één van de weinige ploegen die FC Daknam punten heeft afgesnoept, we zouden dit graag tegen SVH Waasmunster herhalen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VK Tielrode